Receptes
Crema de taronja amb nata i cacau

Ingredients

2 rovells d’ou
80 g de sucre
1 cullerada grossa de Maizena
250 ml de suc de taronja
250 ml d’aigua
100 ml de nata muntada
100 g de xocolata de cobertura
2 cullerades de cacau en pols


Elaboració

Es prepara la crema de taronja barrejant els rovells i el sucre en un cassó amb el batedor de mà. Tot seguit, s’hi afegeix la Maizena i una part del suc de taronja. S’hi aboca la resta del suc i la totalitat de l’aigua fins que quedi tot ben unit. 

Es posa la crema al foc i quan arrenca el bull, es retira i es continua remenant fora del foc per tal que quedi ben fina. Es disposa la crema en els gots i quan és freda es decora amb una bona capa de nata muntada barrejada amb el cacau en pols. 

Es desfà la xocolata de cobertura al bany maria i s’estira sobre un paper vegetal en forma de làmines ben primes. Quan s’ha refredat se’n trenquen trossets. Es col·loquen al damunt de la nata i s’empolsa amb cacau.

 

Mercat Municipal La Masuca, llocs, 117 - 118 - IGUALADA - TelŔfon. 677 810 496  |  Protecciˇ de dades  |  Condicions d'ús